3 Måder at fordrive tiden på camping i Lodge

Det kan godt være kedeligt at være på camping, og derfor har vi samlet 3 gode måder at fordrive tiden på.

Spil kort eller terninger med din familie

Når man er på camping er det vigtigt at have et kortspil med. På den måde har du altid noget at lave når du keder dig. Du kan både spille kort alene ved at lave 7-kabale, men du kan også spille med din familie. Kortspil som Røvhul eller Fisk er sjove spil at spille med hele familien. Har du terninger kan du spille Seven Eleven drukspillet hvor det gælder om at slå de rigtige terninger.

Fisk gælder om at have 4-ens kort ved at bede om de andres kort, og Røvhul gælder om at blive den første til at komme af med sine kort. Du kan også spille Poker eller Blackjack med kortspil hvis du er til online casino spil. Faktisk er der mange muligheder med kort, så gå ind på Google og søg efter det du godt vil spille.

Se Game of Thrones

Har du internet på din campingferie kan du også se serier. Den nye sæson af Game of Thrones, sæson 8, er i fuld gang - og den kan du sætte dig til at se. Du kan også vælge at se nogle af de gamle sæsonner hvis du allerede er up-to-date med den nye sæson. Udover GoT er serier som Friends, Californication eller Black Mirror også gode serier at se på din ferie.

Gå ture og tag billeder

Til slut vil vi anbefale dig at gå nogle lange ture og tage billeder. Du har sikkert en Instagram profil som godt kunne bruge at blive opdateret med nogle flotte billeder, og i 2019 har alle gode telefoner til dette. Så på med vandrestøvlerne, og ud i det blå. Tag nogle flotte billeder med din iPhone og læg dem op på din Instagram profil.

Gå tilbage til: Forsiden